Yat Sahipleri İçin Yat Kiralama Yönetimi
Yatımı sizin aracılığınızla nasıl kiraya verebilirim?
Öncelikle kiralamak istediğiniz yatın Bodrum, Göcek, Fethiye veya Marmaris bölgelerindeki herhangi bir limanda bağlı olması, minimum (her birinde duş olan) en az 3 kabinin olması ve en fazla 25 yaşında olması gerekmektedir. Şayet sahibi olduğunuz yat bu kriterlere uyuyorsa lütfen süreci başlatmak için aşağıdaki formumuzu doldurarak bize yatınız hakkında genel bilgi veriniz. Müşteri temsilcilerimiz, sizinle en kısa sürede iletişim kurarak, gereken bütün detayları tarafınıza aktaracaktır.
Bizimle iletişim kurmadan önce!
Yat kiralama yönetimi programımızı üç farklı başlık altında inceleyebiliriz.
Alternatif 1 - Merkez Acentelik
Yatınızla ilgili, kiralama dönemleri, fiyatlar ve gereken bütün detaylarda anlaşmaya varıldıktan sonra, karşılıklı bir belirli süreli “Merkez Acentelik Sözleşmesi” imzalanır.
Bu sistemde mevcut yat personeli çalışmasına devam eder, ancak şirketimiz mevcut personelden bazılarının müşteri ilişkileri veya tecrübe açısından eksik olduğunu tespit ederse, yat sahibi ile koordine olarak personel değişikliğine gidebilir. Kiralama döneminde oluşabilecek masraflar, sözleşmemizde belirtildiği üzere pay edilir ve her iki tarafta sorumlu olduğu masraflar dışında ekstra bir ödemeye yönlendirilemez.
Bu sistemde firmamız yat sahibi ile anlaşılan fiyatları kesintisiz, net olarak her bir rezervasyon başına yat sahibine ödemekle mükelleftir. Ödemelerin belirli bir yüzdesi rezervasyon anında, kalan kısmı en geç tur sona erdikten sonra yat sahibine ödenir.
Bu sistem, yat sahibinin minimum risk alarak, aynı zamanda merkez acente dışındaki acenteler de kiralama yapabileceği için, mümkün olan en yüksek dolulukta satış yapılabilme şansıyla, en karlı “yat kiralama yönetimi” sistemidir.
Alternatif 2 - Sor - Sat Sistemi
Yat kiralama yönetimi programımızın bu versiyonunda, yat sahibi yatını herhangi bir acente yada kişiye bağlamak ve herhangi bir sözleşme yapmak zorunluluğunda değildir.
Fiyatların rezervasyon yılı başında belirlendiği bu sistemde, yatın rezervasyon boşluk ve doluluklarını takip etmek yat sahibinin sorumluluğundadır.
Firmamız müşterilerinden herhangi biri, yatınızın kriterlerinde bir yat arıyorsa, sizden aldığımız müsaitlik bilgisi doğrultusunda müşterilerimize gereken bilgilendirmeyi yapar ve yatınızı kiralamaya çalışırız. Bu sistemde herhangi bir kiralama garantisi söz konusu değildir. Fakat özellikle belirtmek istiyoruz ki profesyonel satış ekibimiz yatınız için mümkün olan maksimum kiralama grafiğini yakalamak için ellerinden gelen eforu harcayacaklardır.
Alternatif 3 - Uzun süreli kiralama
Firmamız, yatınızı sizin kendi tatiliniz için kullanacağınız tarihler dışında, komple kiralayabilir. Bu sistemde siz yıllık kira bedelini her durumda alacağınız için, yatın kiralanıp, kiralanmama riski sizi etkilemez.