Gulet Kiralama & Yat Kiralama Müşteri Yorumları ve Görüşleri

The communal space round the dining table and the relaxing area at the back of the boat really worked well for us.

The chef and the food he prepared every day was outstanding.

We had some difficulty communicating with the captain as he couldn’t speak much English. He was also reluctant to take us to any Greek islands which was disappointing as it is what we had originally requested. He eventually agreed to dock on 2 Greek islands. His reluctance may have been because the 3rd crew member did not have a passport so he was unable to conform to the legal port requirements.

Some comments for improvements would be to upgrade the rubber duck (it was taking on water and the motor was not functioning well) and the canoe (it was also taking on water so we could not use it), and we would have preferred to have extra flippers and goggles.

Overall it was a fabulous holiday and we would consider doing it again!

Regards
Sue

Yemek masasının etrafındaki ortak alan ve teknenin arka tarafındaki rahatlatıcı alan gerçekten bizim için iyi çalıştı.

Şef ve her gün hazırladığı yemek olağanüstü.

Çok fazla İngilizce bilmediği için kaptanla iletişim kurmakta zorlandık. Bizi, orijinal olarak istediğimiz gibi hayal kırıklığına uğratan Yunan adalarına götürmek konusunda da isteksizdi. Sonunda 2 Yunan adasına yerleşmeyi kabul etti. Onun gönülsüzlüğü, 3. mürettebatın bir pasaporta sahip olmaması nedeniyle yasal liman şartlarına uymadığı için olabilir.

İyileştirmeler için bazı yorumlar lastik ördek yükseltmek (su alıyordu ve motor iyi çalışmıyordu) ve kano (bunu da kullanamadığımız için su alıyordu) ve biz tercih etmiş olurduk. ekstra palet ve gözlük.

Genel olarak muhteşem bir tatil oldu ve bunu tekrar yapmayı düşünecektik!

Saygılarımızla
talep etmek Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 4.4 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Perrinita - Sue Dods / 24.07.2018

Hi Sirribir

Everything was even better than we dreamed it would be!

Your service and helpfulness was excellent!

The Gulet was more than perfectly appointed. I can not think of a single thing you could do to improve the Gulet! It was clean and comfortable and had everything we could think of.

The crew was awesome! They attended to our every need with smiles and efficiency. We loved them!
The food was outstanding - a good 10/10. It was delicious and plentiful. It was varied and well prepared and beautifully presented. The chef was great!
We loved the route we went on. I am not sure if it was exactly what we chose but it was perfect anyway.

I would recommend your agency and Gulet to anybody who wants to do a cruise in Turkey or Greece. In fact , I am meeting a friend tomorrow who wants to do a similar trip next year and wants all my details. Can you give me a few details : is Ariva Yachting an agency? Or do you own the gulets you use? My friend just did a similar trip with an agency and said they were much more expensive than our trip. That is why she wants your contact details.

Anyway thank you for everything! We absolutely loved our holiday!

Regards
Jo

Merhaba Sirribir


Her şey, hayal edeceğimizden daha iyiydi!


Hizmetiniz ve yardımseverlik mükemmeldi!


Gulet mükemmel bir şekilde atandı.
Gulet'i geliştirmek için yapabileceğiniz tek bir şey düşünemiyorum!
Temiz ve rahat ve düşünebildiğimiz her şey vardı.


Mürettebat harika oldu!
Her ihtiyacımıza gülümsemeler ve verimlilikle katıldılar.
Onları sevdik!

Gıda olağanüstü - iyi bir 10/10.
Bu lezzetli ve bol oldu.
Çeşitli ve iyi hazırlanmış ve güzel sunuldu.
Şef harikaydı!

Gittiğimiz rotayı sevdik.
Tam olarak seçtiğimizden emin değilim ama yine de mükemmeldi.


Ajansınızı ve Gulet'i Türkiye veya Yunanistan'da bir kruvaziyer yapmak isteyen herkese tavsiye ederim.
Aslında, önümüzdeki yıl benzer bir gezi yapmak isteyen ve tüm detaylarımı isteyen bir arkadaşımla buluşacağım.
Bana birkaç ayrıntı verebilir misiniz: Ariva Yachting bir ajans mı?
Yoksa kullandığınız guletleri sahip misiniz?
Arkadaşım sadece bir ajans ile benzer bir seyahat yaptı ve onlar bizim gezimizden çok daha pahalı olduğunu söyledi.
Bu yüzden iletişim bilgilerinizi istiyor.


Her neyse, her şey için teşekkür ederim!
Biz kesinlikle tatilimizi sevdik!


Saygılarımızla

Jo
Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Oguzbey - Jo Harburn / 18.07.2018

Dear Sirribir;

We would say that in the overall our journey was a success.
The crew´s attitude and professionalism was much appreciated. They were all very kind, dedicated and always ready to help us.
The boat quality was in line with our expectations, being the outside area better when compared to the interior (cabins, toilets and living area).
The chosen route was a major sucess.We loved the different bays, ports and general landscape of all journey.
The food was a very good surprise although the first days were better than the last two days. The chef is excellent…good choice.


As minor remarks we could suggest;
- One of the crew members should be available during the meals (after serving, the crew was having its own meal, leaving then the guests with no immediate service) – Nevertheless, they were always quite aware of all of our eventual need for further service and would make themselves immediately available whenever necessary.
- Too old ou damaged equipment, such as the swim glasses, the ski equipment and other minor facilities
- The small motor boat (dingy)which had a bad performance on the 4th night, could have been a major problem, fortunately was solved.

As a conclusion, the group was unanimously in rating the trip as a major success.
We will definitely recommend your firm to our friends.
Well done.
Best regards

The Portuguese group

Sevgili Sirribir;

Genel olarak yolculuğumuzun bir başarı olduğunu söyleyebiliriz.
Mürettebatın tutumu ve profesyonelliği çok takdir edildi. Hepsi çok nazik, adanmış ve her zaman bize yardım etmeye hazırdı.
Tekne kalitesi beklentilerimiz ile uyumluydu, iç mekana göre daha iyi olmak (kabin, tuvalet ve yaşam alanı).
Seçilen rota büyük bir başarıydı. Farklı koyları, limanları ve tüm yolculuğun genel manzarasını sevdik.
İlk günler son iki gündür daha iyi olmasına rağmen, gıda çok iyi bir sürpriz oldu. Şef mükemmel… iyi bir seçim.


Küçük açıklamalar olarak önerebiliriz;
- Mürettebat üyelerinden biri yemek sırasında hazır bulunmalıdır (hizmet verdikten sonra, mürettebat kendi yemeğini yedikten sonra misafirlerini hemen hizmete açmayacaktı) - Yine de, her zaman daha fazla hizmet için ihtiyaç duyduğumuz her şeyin farkındaydı. ve gerektiğinde kendilerini hemen kullanılabilir hale getirir.
- Yüzücü gözlük, kayak ekipmanı ve diğer küçük tesisler gibi çok eski ekipman hasarlı
- Dördüncü gecede kötü performans gösteren küçük motorlu bot (pis) büyük bir sorun olabilirdi, neyse ki çözüldü.

Sonuç olarak, grup, oylamayı büyük bir başarı olarak değerlendirmek için oybirliğiyle kabul edildi.
Firmanızı kesinlikle arkadaşlarımıza tavsiye edeceğiz.
Aferin.
Saygılarımla

Portekizli grup Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Ceo 3 - Diogo Gaspar Ferreira / 19.06.2018

We have had on Oguzbey a wonderful holiday. All the staff, from the captain to the crew, have been very nice. Our children have enjoyed their holiday a lot. We have relaxed and see beautiful places. I also know that you have been very kind with us and organize everything in a perfect way. You have also made for us a very good offer, for which I thank you again.

Oğuzbey'de muhteşem bir tatil geçirdik. Kaptandan ekibine kadar tüm personel çok güzeldi. Çocuklarımız tatillerini çok beğendiler. Rahatladık ve güzel yerleri görüyoruz. Ayrıca bizimle çok nazik davrandığınızı ve herşeyi mükemmel bir şekilde organize ettiğinizi de biliyorum. Sizlere de çok teşekkür ettiniz, bunun için size tekrar teşekkür ediyorum. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Oguzbey - L.O.C. / 29.08.2017

The Crew were absolutely devoted to giving service. Mooring was effortless. Service of meals and drinks was subtle and almost unnoticeable. It is interesting to watch the command the Captain has over the crew (something that would not happen in Australia.) The chef provided the best food we have had, and continuously. The crew were invisible unless needed. 30 years of international travel and this is the best!!

Mürettebat kesinlikle hizmet vermeye adanmıştı. Demirleme zahmetsizdi. Yemek ve içecek servisi ince ve neredeyse farkedilemez. Kaptan'ın mürettebatı (Avustralya'da olmayacak bir şey üzerinde) sahip olduğu komutu izlemek ilginçtir. Şef, sahip olduğumuz en iyi yemeği ve sürekli olarak şefi sağladı. Ekip gerekmedikçe görünmezdi. 30 yıllık uluslararası seyahat ve bu en iyisi! Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 4.4 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Tufan 5 - A.Murray / 19.11.2016

The gulet tour in Turkey was outstanding. We both had a glorious time, and the crew, Captain certainly has a passion for his work. In addition, the food the crew prepared was superb. Everything about the trip was as wonderful as we had hoped. In fact, we would like to go on another tour with guletyacht.net. All in all, the trip, and tour, was fabulous.

Türkiye'deki gulet turu olağanüstü. İkimiz de şanlı bir zaman geçirdik ve mürettebat, Kaptan'ın işine kesinlikle bir tutkusu var. Ayrıca, mürettebatın hazırladığı yemek mükemmeldi. Yolculuk hakkında her şey umduğumuz gibi harikaydı. Aslında, guletyacht.net ile başka bir turneye çıkmak istiyoruz. Sonuç olarak, gezi ve tur, muhteşem oldu. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Dreamland - R.Auckland / 04.09.2016

Dear Sirribir,
I simply wanted to extend our sincere thanks to you and your team at Gulet Yacht.
We spent an amazing week aboard the Enderim A!
The Captain and his crew were very attentive, professional and kind. The food and service was simply amazing.
Everything was easy and relaxing. A perfect gulet vacation!

Thank you for your kindness and assistance during the entire reservation and planning period.
You were very kind and reactive to our every inquiry.

It was a pleasure to meet you in Bodrum and we hope to see you again soon for another gulet vacation!

Kind regards and many thanks,

H. and M. Ro.
Strasbourg France

Sevgili Sirribir,
Gulet Yat'ta siz ve ekibinize içten teşekkürlerimi sunarım.
Enderim A'da harika bir hafta geçirdik!
Kaptan ve ekibi çok dikkatli, profesyonel ve nazikti. Gıda ve servis sade bir şekilde şaşırtıcıydı.
Her şey kolay ve rahatlatıcı. Mükemmel bir gulet tatili!

Tüm rezervasyon ve planlama döneminde iyilik ve yardımınız için teşekkür ederiz.
Her soruşturmamızda çok nazik ve tepkiselydiniz.

Bodrum'da buluşmak için bir zevkti ve kısa bir süre sonra başka bir gulet tatili için sizi tekrar görmeyi umuyoruz!

Saygılarımızla ve çok teşekkürler,

H. ve M. Ro.
Strasbourg Fransa Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Enderim A - Rosenstiel H. / 18.08.2016

What a great time we had on the Gulet!
Sirribir, We finally make it back home. I want to let you know what a great time we had on the Gulet! The boat and especially the crew were first class. Please tell them so. We cannot say enough about the great food!!!! We all loved our extended stay in Turkey. Istanbul was spectacular. You live in a great country. We hope to do a similar trip in the future and would certainly contact you as well as recommend you to our friends. You did a great job for us. Thank you, Rick

Gulet'te ne kadar güzel zaman geçirdik!
Sirribir, sonunda eve döndük. Gulet'te ne kadar muhteşem bir zaman geçirdiğimizi size bildirmek istiyorum! Tekne ve özellikle mürettebat birinci sınıftı. Lütfen onlara söyle. Büyük gıda hakkında yeterli diyemeyiz! Hepimiz Türkiye'de uzun süreli kalışımızı çok sevdik. İstanbul muhteşemdi. Harika bir ülkede yaşıyorsun. Gelecekte benzer bir seyahat yapmayı umuyoruz ve kesinlikle arkadaşlarımıza tavsiye etmenin yanı sıra sizinle de iletişime geçeceğiz. Bizim için harika bir iş çıkardın. Teşekkürler Rick Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
S.Dogu - Rick / 15.07.2016

Dear Erkan, I just wanted to thank you and the crew at Dreamland for a very memorable cruise in the beautiful Turkish waters. We are all very satisfied and have recommended a Gulet Cruise and Ariva Yachting to all our friends and connections.
Although we read that all of you are facing challenges these days, we hope that there will be more normal times in the near future, and that we will see you all soon again.
All the best wishes for a continuous good summer and future from the Colletti Group

Sevgili Erkan, güzel Türk sularında unutulmaz bir yolculuk için Dreamland'deki mürettebata teşekkür etmek istedim. Hepimiz çok memnunuz ve tüm arkadaşlarımıza ve bağlantılarımıza bir Gulet Cruise ve Ariva Yachting önerdik.
Bu günlerde hepinizin zorluklarla karşı karşıya olduğumuzu okumanıza rağmen, yakın gelecekte daha normal zamanların olacağını umuyoruz ve hepinizi tekrar göreceğiz.
Colletti Group'tan sürekli iyi bir yaz ve gelecek için en iyi dileklerimiz Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Dreamland - Axel Collett / 15.07.2016

Merhaba Erkan, I am now back in Germany and finally find the time to send you an email.
I just wanted to say - also on behalf of my friends - that our Gulet tour was perfect. We had a great time and loved the boat, the tour and especially the crew. Mert, Ekrem, Ramazan and Baki were a great team and they were great hosts! The food, as I expected and hoped, was great. So, really we have nothing to complain (okay, we ran out of beer and red wine, but the crew filled it up quickly)

My friends, most of them have been in Turkey for the first time in their life, were so positivly surprised by the nature, the food, the weather, the coast/water and of course the friendlyness and hospitality of the Turkish people. Some of them considered to charter a Gulet with their families in the future. So we hope that things in Turkey "will get back to normal" quickly and the people can live peacefully together. We would love to come back one day.
Attached two pictures with the request to forward it to Mert, Ekrem, Ramazan and Baki. They really did a great job and without the crew, our trip would not have been as great as it was.

Cok selamlar,

Merhaba Erkan, şimdi Almanya'ya döndüm ve sonunda bir e-posta göndermek için zaman buldum.
Ben sadece - arkadaşlarım adına - bizim Gulet turumuzun mükemmel olduğunu söylemek istedim. Harika zaman geçirdik ve tekneyi, turu ve özellikle de mürettebatı sevdik. Mert, Ekrem, Ramazan ve Baki harika bir takımdı ve harika hostlardı! Beklediğim ve umduğum gibi gıda harikaydı. Yani, gerçekten şikayet edecek bir şeyimiz yok (tamam, bira ve kırmızı şarap bitti, ama ekip hızla doldurdu)

Birçoğunun hayatında ilk defa Türkiye'de olan dostlarım, doğa, yemek, hava, kıyı / su ve elbette Türk halkının dostluğu ve misafirperverliğiyle pozitiv olarak şaşırdılar. Bazıları gelecekteki aileleriyle birlikte bir Gulet kiralamayı düşündü. Bu yüzden Türkiye'de “işler normale dönecek” diye umut ediyor ve insanlar birlikte barış içinde yaşayabiliyor. Bir gün geri gelmeyi çok isteriz.
Mert, Ekrem, Ramazan ve Baki'ye iletmek için istek üzerine iki fotoğraf eklenmiştir. Gerçekten harika bir iş çıkardılar ve mürettebat olmadan seyahatimiz o kadar büyük değildi.

Cok selamlar, Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Celik Es D - Rasih Yanardag / 30.06.2016

The captain and crew were paradigms of exceptional service. The chef created fantastically savory meals, each a unique and special event. We took several hikes on different islands, and a member of the crew showed us interesting flora and beautiful sights. They were very professional and polite, doing so much to keep us all very well cared for, and doing so in such a way that we seemed alone - until we needed something. Then, they were there immediately, often even before we asked for something.
They brought us to the most private shorelines, coaxing nearby dolphins to follow and play with the boat for a while. They kept the boat cleaned and comfy, so that we could sit anywhere while watching the light dance on the indigo waters. Fantastic captain, crew, scenery and time! I couldn’t recommend a voyage with this team more highly.

Kaptan ve mürettebat olağanüstü hizmet paradigmalarıydı. Şef, her biri eşsiz ve özel bir etkinlik olan fevkalade lezzetli yemekler yarattı. Farklı adalara birkaç yürüyüş yaptık ve mürettebatın bir üyesi bize ilginç flora ve güzel manzaralar gösterdi. Çok profesyonel ve kibar davrandılar, hepimizi çok iyi koruyacak kadar çok şey yapıyorlardı ve öyle bir şekilde yapıyorduk ki, bir şeye ihtiyacımız olana kadar. Sonra, hemen bir şeyler talep etmeden önce hemen oradaydılar.
Bizi en yakın kıyı şeridine getirdiler ve bir süre gemiyle birlikte takip edip oynayacakları yakındaki yunusları yakalıyorlardı. Tekneyi temiz ve rahat tuttular, böylece indigo sularındaki ışık dansını izlerken herhangi bir yere oturabilelim. Harika kaptan, ekip, manzara ve zaman! Bu takımla daha çok seyahat etmeyi öneremedim. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Nurten A - C.B / 13.11.2015

I would recommed it to anyone who is thinking about going on a gulet cruise.
This holiday was the best so far. The Gulet was amazing, I couldn't believe the size of this beautiful boat. It was clean, rooms well equipt and each room had a great en-suite, it was a shame we all didn't use the rooms to sleep in as we all slept on deck it was like being holiday with the waltons!! and the crew were really friendly we all felt like one big family.The Gulet had great facilites, a bannana boat, canoe, snorklling equipment, hamocks, speed boat for water skiing. Everyday it was even better than the last. We made the evening entertainment ourselves by dancing the night away to our CD's, limbo dancing and generally having a laugh with my new found friends. I will never forget this holiday and if you ever get the chance I would recommed it to anyone who is thinking about going on a gulet cruise.

Bir gulet gezisine gitmeyi düşünen herkese tavsiye ederim.
Bu tatil şimdiye kadarki en iyisiydi. Gulet harikaydı, bu güzel teknenin büyüklüğüne inanamadım. Temiz, odalar iyi equipt ve her oda harika bir Süit vardı, hepimiz hepimiz güverte ile tatil uyuyordu gibi waltons ile uyumak gibi uyumak için oda kullanmadım! ve mürettebat hepimiz gerçekten büyük bir aile gibi hissettim. Gulet büyük facilites, bannana tekne, kano, snorklling ekipman, hamak, su kayağı için sürat teknesi vardı. Her gün sondan bile daha iyiydi. Gece eğlencelerini kendimizi CD'lerden uzakta dans ederek ve yeni kurulan arkadaşlarımızla genel olarak gülmekle kendimiz yaptık. Bu tatili asla unutamayacağım ve eğer şansınız varsa, gulet yolculuğuna çıkmayı düşünen herkese tavsiye ederim. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Carpe Diem 5 - D.Evans / 09.11.2015

Dear Ali, Donal O’Dwyer here from Sydney. We had the true pleasure of chartering your beautiful gullet from Bodrum to Gocek for a week on the last week in September.
It was a family get together and it was for us all the trip of a lifetime.
Prior to arriving I have to say that the folks I worked through to book the gulet were very good and professional.
Then to start the trip, the time of year was perfect – beautiful temperature and, as it was nearing the end of the season, it was relatively quiet.
Secondly, the region we travelled in was truly magnificient – with the turquoise waters, the fabulous coastal scenery including so many secluded bays it was sheer perfection.
And now to the gullet and crew.- Esma Sultan is magnificient – it is spacious and beautifully built and laid out. Although we were a large family group it was just as easy to escape and be on your own or mix with the other family members as you wished – there were so many places on the boat to accommodate us. It was an absolute joy.
Finally, you had a magnificent crew – all of them. The Captain (Usay) was so great – he wanted to do all he could to ensure we had the holiday we wished for – he discussed the itinerary frequently and always was of the view that it was what we wanted that mattered. We had a small medical emergency – which thankfully proved to be a false alarm – but the Usay made sure he was with us at all times – waited at the medical centre with us until everything was solved and was invaluable with his knowledge and language at the hospital.
The chef was outstanding sh is a truly lovely person – again great variety and excellent quality of food. Everyone raved about the food!
The [erson that mainly took care of our day to day needs such as serving drinks etc was Tah Tah - he is such a good and nice young man - a great sense of fun - he was magnificent.
The other staff were always attentive and excellent – they were always there when needed but not intrusive at other times.
Ali, we had the holiday of a lifetime – enormously due to being on your beautiful gullet with an exceptional crew and great human beings.
Best Regards and I look forward to seeing you in Melbourne, Thank You, Donal O’Dwyer

PS - Ali please feel free to share any of the above with whoever you may wish to - I am also happy to speak to anyone who may wish to hear at first hand what the experience was like

Sevgili Ali, Donal O’Dwyer, Sydney'den. Geçtiğimiz hafta eylül ayında bir hafta boyunca Bodrum'dan Gocek'e gullet kiralamanızın gerçek hazinesini yaşadık.
Bir aile bir araya geldi ve bizim için bir ömür boyu yolculuk oldu.
Gelmeden önce gulet kitap için çalıştım millet çok iyi ve profesyonel olduğunu söylemek zorunda.
Daha sonra yolculuk başlatmak için, yılın zamanı mükemmeldi - güzel sıcaklık ve sezon sonuna yaklaştıkça, nispeten sessizdi.
İkincisi, seyahat ettiğimiz bölge gerçekten muazzamdı - turkuaz sularla, çok sayıda tenha koylar da dahil olmak üzere muhteşem kıyı manzaraları mükemmel bir mükemmellikti.
Ve şimdi gullet ve mürettebat için. Esma Sultan muhteşemdir - geniş ve güzel bir şekilde inşa edilmiş ve döşenmiştir. Büyük bir aile grubu olsak da, kaçmak ve kendi başınıza olmak ya da istediğin gibi diğer aile üyeleriyle birlikte olmak çok kolaydı - teknede bizi barındıracak çok yer vardı. Mutlak bir sevinçti.
Sonunda muhteşem bir ekibin vardı - hepsi. Kaptan (Usay) o kadar harikaydı ki - istediğimiz tatili yapabilmemiz için elinden gelenin en iyisini yapmak istedi - sık seyahat programını tartıştı ve her zaman bizim için istediğimiz şey olduğu görüşündeydi. Küçük bir tıbbi acil servisimiz vardı - ki bu sahte bir alarm olduğunu kanıtladı - ama Usher her zaman bizimle birlikte olduğundan emin oldu - her şey çözülene kadar tıp merkezinde bizimle bekledik ve bilgi ve dili ile paha biçilemezdi. hastane.
Şef olağanüstü sh gerçekten harika bir insan - tekrar büyük çeşitli ve mükemmel kalitede yiyecek. Herkes yemek hakkında raved!
Gündelik ve günlük ihtiyaçların büyük bir kısmının içki servisi yapmak gibi şeylerle ilgilenmesi, Tah Tah idi - o iyi ve güzel bir genç adam - büyük bir eğlence duygusu - muhteşemdi.
Diğer personel, her zaman özenli ve mükemmel - onlar her zaman gerektiğinde ama diğer zamanlarda müdahaleci değil.
Ali, bir ömür boyu tatil geçirdik - olağanüstü bir mürettebat ve harika insanlarla güzel göğsünüzde olmaktan dolayı muazzam bir şekilde.
Saygılarımızla ve ben sizi Melbourne'de görmeyi dört gözle bekliyorum, Teşekkür ederim, Donal O’Dwyer

PS - Ali, yukarıdakilerden herhangi birini, dilediğiniz kişilerle paylaşmaktan çekinmeyin - Ben de, deneyimin nasıl bir şey olduğunu ilk elden duymak isteyebilecek herhangi bir kişiyle konuşacağım için mutluyum. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Esma Sultan - Donal O`dwyer / 05.10.2015

Thank you so much for this unforgettable experience. A wonderful trip with friendly and obliging staff. We had such a wonderful time and were made to feel like family by Sulhi and the boys. Food was excellent and the chef and staff did a wonderful job of pampering us. Plenty of room on the boat.
We will be recommending your services to our friends and are already talking about coming back for a longer cruise. Could you please let me know what category and name you can give me so I can give you a glowing recommendation on Trip Advisor. Thanks again Claude and Kerry Allouche.

Bu unutulmaz deneyim için çok teşekkür ederim. Güleryüzlü ve yardımsever personel ile harika bir yolculuk. Böyle harika bir zaman geçirdik ve Sulhi ve çocuklar tarafından aile gibi hissetmek için yapıldık. Gıda mükemmel ve şef ve personel bizi şımartmak harika bir iş yaptı. Teknede bolca yer var.
Hizmetlerimizi arkadaşlarımıza tavsiye edeceğiz ve daha uzun bir yolculuk için geri gelmekten bahsediyoruz. Bana ne tür bir kategori ve isim verebileceğimi söyler misiniz, böylece Seyahat Danışmanı'nda size parlak bir tavsiyede bulunabilirim. Tekrar teşekkürler Claude ve Kerry Allouche. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 4.4 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Serhatbey - Claude Allouche / 04.09.2015

The boat itself was fantastic...
The food was delicious, the crew was capable and charming, the boat itself was fantastic. We enjoyed almost all the stops on our itinerary, balancing history with culture with local flair. The crew were fabulous in adjusting to our desire for a mix of relaxation, sport and excitement. Appreciated the linen changes and crew uniform changes and local cuisine and music. We will come again with friends and family.

Teknenin kendisi harikaydı.
Yemek lezzetli, mürettebat yetenekli ve büyüleyici, tekne kendisi harikaydı. Yerel yollarla kültürle tarihi dengeleyerek, güzergahımızdaki hemen hemen tüm duraklardan keyif aldık. Mürettebat, rahatlama, spor ve heyecanın bir karışımı için arzumuza uyum sağlamada muhteşemdi. Keten değişiklikleri ve ekip üniforma değişiklikleri ve yerel mutfağı ve müziği takdir etti. Tekrar arkadaşlarımız ve ailemizle geleceğiz. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Dreamland - P.S. / 27.08.2015

Such a magical vacation!
I can't remember having such a magical vacation as the first ever Epicurean Cruise with the the adorable captain, our cook and all around Jack of all Trades... and the charming crew. The weather was perfect, the ports enchanting, the archaeological sites beyond compare and the every single guest, interesting and delightful shipmates. Ugur was magnificent. I cannot tell you how many of my friends are chomping at the bit to take part in a cruise with Ugur.

Böyle büyülü bir tatil!
İlk Epicurean Cruise gibi büyüleyici bir tatil yaptığımızı hatırlayamıyorum, sevimli kaptan, aşçımız ve tüm esnafın Jack'i ... ve büyüleyici ekip. Hava harikaydı, büyüleyici limanlar, karşılaştırılmasının ötesinde arkeolojik alanlar ve her misafir, ilginç ve keyifli gemiler. Uğur muhteşemdi. Kaç arkadaşımın, Ugur'la bir yolculuğa katılmak için biraz uğraştığını söyleyemem. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Ugur - L.Redding / 11.08.2015

We had a great time. Captain is a wonderful host and his crew never disappointed in providing us with great food .

Güzel zaman geçirdik. Kaptan harika bir ev sahibi ve mürettebatı bize harika yemekler sunarken asla hayal kırıklığına uğratmadı. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 4.4 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Ugur Kaan - D.Barnard / 04.08.2015

We had a fantastic week cruising the Aegean on the S.Dogu. Captain Ramuzun and his crew of six were attentive yet unobtrusive, the food was superb and the gulet is spacious and luxurious. I would recommend this charter to anyone seeking a relaxing and fun-filled holiday.

S.Dogu'da Ege'yi seyretmek için harika bir hafta geçirdik. Kaptan Ramuzun ve altı kişilik ekibi dikkatli ama göze batmayan, yemek mükemmel ve gulet geniş ve lüks. Rahatlatıcı ve eğlenceli dolu bir tatil arayan herkese bu şartları öneriyorum. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
S.Dogu - Lori Booth / 19.07.2015

Deck was cleaned every day, the cabins (bathroom, toilet, etc.) unfortunately never. Otherwise, we had a very nice time on the gulet. The crew was great! Very outgoing, friendly and warm. Thanks to them we had such a nice time.

Güverte her gün temizlendi, ne yazık ki asla kabinleri (banyo, tuvalet, vb). Aksi halde, gulette çok güzel zaman geçirdik. Mürettebat harikaydı! Çok güzel, samimi ve sıcak. Onlara çok iyi zaman geçirdik. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 4.6 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Ceo 3 - Kurt Hersperger / 15.10.2014

Our holidays were great very nice and helpful crew.

Tatilimiz çok güzel ve yardımsever ekibimizdi. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Hasay - Heinz Heindl / 09.10.2014

Definitely a very good vacation. Good gulet and good value for money overall We would do it again Some small suggestions for improvement - Ask the crew to have more communication with the guests regarding what they want to see and what they want to eat.

Kesinlikle çok güzel bir tatil. Genel olarak para için iyi gulet ve iyi bir değer Biz yine yapacağız İyileştirmek için bazı küçük öneriler - Mürettebatın ne görmek istedikleri ve ne yemek istedikleri ile ilgili konuklarla daha fazla iletişim kurmasını isteyin. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 4.8 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Arif Kaptan C - Marco Tonegutti / 12.08.2014

İyi gulet, çok güzel ekip, iyi kaptan, mükemmel aşçı, iyi servis.

İyi gulet, çok güzel ekip, iyi kaptan, mükemmel aşçı, iyi servis.

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Dreamland - Christian Pochtler / 12.08.2014

Wonderful experience for deceleration. Despite high season and sugar festival relaxation and pure enjoyment. The whole family including children loved it. We will be back. Greetings from switzerland.

Yavaşlama için harika bir deneyim. Yüksek sezon ve şeker festivali gevşeme ve saf keyfi rağmen. Çocuklar dahil tüm aile onu sevdi. Geri geleceğiz. İsviçre'den selamlar. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Atalante - Gilbert Achermann / 08.08.2014

Except for the sanitary facilities (drain !!), the very economical use of the air conditioning and the broken TV (football World Cup), the trip was wonderful. The deck of the CEO III is ideal for a trip in good weather. The supervising crew was perfect.

Sıhhi tesisler (drenaj!) Hariç, iklimlendirme ve kırık TV (futbol Dünya Kupası) çok ekonomik kullanım, gezi harikaydı. CEO III'ün güvertesi, iyi havalarda bir gezi için idealdir. Denetleme ekibi mükemmeldi. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Ceo 3 - Phillip Leyen / 30.06.2014

We LOVED the captain, and the first mate and cook were also excellent. Food was excellent and plentiful and crew was very very accomodating to our needs and preferences. The wifi was not ideal, and we cannot figure out how we could have used as much as we did. A few rough spots around the itinerary (a long stop in a hot port). We would plan ahead better next time. We did not come even close to the 4 hour daily motoring, we averaged less than 2 hrs a day. Agency dissuaded us from covering more ground and seeing more sites. We would definitely hire Casa dell Arte and its crew for a future trip and would recommend the agency and boat to our friends.

Biz kaptanı SEVDİ ve ilk arkadaşı ve aşçı da mükemmeldi. Gıda mükemmel ve bol ve mürettebat çok ihtiyaçlarımıza ve tercihlerimize ağırlamayı oldu. Wifi ideal değildi ve yaptığımız kadarıyla nasıl kullanabileceğimizi anlayamıyoruz. Yolculuk çevresinde birkaç pürüzlü nokta (sıcak bir limanda uzun bir durak). Gelecek sefer daha iyi plan yapardık. Günlük 4 saatlik motora bile yaklaşmadık, günde 2 saatten az bir ortalama aldık. Ajans bizi daha fazla yer kaplamaktan ve daha fazla site görmekten caydı. Kesinlikle Casa dell Arte ve ekibini gelecek bir gezi için işe alırdık ve acentelerimizi ve teknelerimizi arkadaşlarımıza tavsiye ederdik. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Casa Dell Arte 2 - Constance Dalvito / 30.06.2014

We liked it very much. Crew very friendly and accommodating. Comfort on board could be better. Excellent Captain. Maintenance of the boat could be better.

Biz onu çok beğendik. Mürettebat çok samimi ve accomodating. Gemide konfor daha iyi olabilirdi. Mükemmel Kaptan. Teknenin bakımı daha iyi olabilirdi. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Divane - Andreas Bernhard / 17.06.2014

The information about special requests on our part was not optimal, as the crew unfortunately several times a week had to go shopping, because too little was chartered. Also information about existing nespresso machine would have been pleasing.
Apart from that, we were really spoiled in every way by a particularly nice crew.

Bizim tarafımızdan yapılan özel istekler hakkındaki bilgiler, mürettebatın haftada birkaç kez alışverişe çıkması gerektiğinden, çünkü çok azı kiralanmıştı. Ayrıca mevcut nespresso makinesi hakkında bilgi memnuniyet verici olurdu.
Bunun dışında, özellikle hoş bir ekip tarafından her şekilde gerçekten şımartıldık. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 4.6 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Didi - A.Michel / 31.05.2014

this boat could / should bring you to the right sailing hope that it will be so and then we can do a trip with sailing training !!!! Would be very happy and I think for all a great fun

Bu tekne size doğru bir yelkeni getirecek / getirecek ve böylece yelken eğitimiyle bir gezi yapabiliriz. Çok mutlu olurdum ve bence çok eğlenceliydi Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Mina - Franz Friedreich / 26.05.2014

Dear Mr Erkan,
The cruise were fabulous and we enjoyed a lot. The crew was fantastic and we felt like at home.The food really good. And the landscape were incredible.
I hope we will organize another trip but in other area.
Thanks a lot

Sevgili Bay Erkan,
Cruise muhteşem ve çok keyif aldım. Mürettebat fantastik ve biz evde gibi hissettim.Gıda gerçekten iyi. Ve manzara inanılmazdı.
Umarım başka bir gezi düzenleyeceğiz ama diğer alanlarda.
Çok teşekkürler Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Feraye - Mrs.Gonzalez / 06.05.2014

Perfect trip, super organisation, very friendly crew... Everything was amazing!

Mükemmel yolculuk, süper organizasyon, çok dostça ekip ... Her şey harikaydı! Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Ceo 3 - Jan Göktekin / 14.10.2013

Thank you very much Ariva Yachting for a wonderful experience. Mr Okumus, was incredibly helpful and assisted us during every step of the way. He is very informative and was very patient with all our questions and requests. The crew and boat that he suggested was exactly as we had hoped for and we were not disappointed at all. We had a wonderful time and the food and sites were wonderful. I will be recommending friends and family to speak with Ariva if they are planning a Blue Cruise.

Harika bir deneyim için çok teşekkür ederim Ariva Yachting. Okumus, inanılmaz derecede yardımcı oldu ve yolun her adımında bize yardım etti. Çok bilgilendirici ve tüm soru ve taleplerimizle çok sabırlıydı. Önerdiği mürettebat ve bot tam olarak umduğumuz gibi oldu ve hiç hayal kırıklığına uğramadık. Harika bir zaman geçirdik ve yemek ve siteler harika. Mavi Yolculuk planlıyorlarsa, Ariva ile konuşmak için arkadaşlarıma ve aileye tavsiye edeceğim. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Dreamland - Tamer Akkurt / 20.09.2013

Dear Madam/Sir,
Guletyacht.net has handled our questions in a professional and most satisfactory way.
We are most pleased with the way we have been met, from the first emails to the great holiday.
You have been most informative and helpful and made us certain about having chosen a secure and serious company.
We will not hesitate to use and recommend Ariva Yachting again.
After many years of dreaming about a holiday on a Blue Voyage Cruise it is a pleasure to say that the cruise become a very memorable and great holiday for the 4 families, 15 persons, we were onboard, all together.
The 26,5m Gulet fulfilled all our expectations as we left Marmaris with quality all around us. The boat was lovely with teakwood and mahogany all around and the crew kept the ship clean and tidy.
We were a bit concerned regarding the hot Turkish nights, while sleeping in a warm cabin… Would the aircondition that normally is shot off at midnight be enough?
Many of us found it too warm, but we enjoyed sleeping outside on the mattresses on the deck, under the canvas. That was very pleasant, without any insects and with perfect temperature.
If we wanted to have aircondition during the night, that would be possible if we paid extra and the captain found a place where we could let the engine work all night. We preferred to enjoy the silent night onboard and had a perfectly good sleep outside.
A Blue Voyage Crruise onboard a Gulet in a great Turkish archipelago/coastline was simply magnificant and we highly recommend it. Many more should choose this kind of holiday.
We experiences wonderful clear water in perfect temperature. No manets or other fish/animals to worry about in the water. The whole family enjoyed swimming and playing in the sea.
If we wanted, and we had enough wind, the crew sat sail and we enjoyed that as well.
We had good communication with the captain and crew and decided together where to move the boat to every day. We often moved after breakfast and a nice swim, and then again after lunch. We enjoyed suntanning, bathing and games in the water.
Nobody got seasick, the boat was steady and there were not much wind. We had perfect lengths on our journeys between new places to stay.
Regarding the costs, we found the very acceptable, and we think many should feel tempted to try this out.
We were also more than happy about the food served onboard. It had great variety and looked and tasted very delicious. We were very impressed about the chef. Because of the children in the families we asked for chicken to be served with at all evening meals, and they did.
We had the opportunity to buy our own beverages and we chose to do so.
That helped us to keep the costs down and the crew gave us the same service by keeping and serving the drinks to us, cold and nice, without any extra costs, and with a big smile.
The crew was very discrete, friendly, nice and very service minded. They spoke some English and we managed fine to understand eachother. They were discrete but always there for us when we needed them.
On the negative side we have tree comments:
1. The smell from the aircondition was not nice. It should have been cleaned, so that the smell would not be there. The way is smelled was uncomfortable.
2. The other thing is that we would have liked to have fresh towels, during the week onboard.
3. The last thing is regarding the toiletcleaners. One morning we moved the boat in some quite windy sea. The toiletbrushes fell on the floor and everything that was in the container came out on the floor, where we were supposed to stay barefoot… We would advice you to attach these to the walls…
Other then that we found everything wonderful.
We went ashore in Marmaris with great holiday memories and continued our vacation at an all-inclusive hotel. The perfect combination.! :)
We are all looking forward to a holiday like this in a near future!
Thank you so much

Sayın Hanımefendi / Beyefendi,
Guletyacht.net, sorularımızı profesyonel ve en tatmin edici bir şekilde ele almıştır.
İlk e-postalardan büyük bayramlara kadar tanıştığımız yoldan çok memnunuz.
En bilgilendirici ve yardımcı oldunuz ve güvenli ve ciddi bir şirket seçmeniz konusunda bizi çok emin ettiniz.
Ariva Yatçılık'ı tekrar kullanmaktan ve tavsiye etmekten kaçınmayacağız.
Bir Mavi Yolculuk Gezisinde bir tatil hakkında uzun yılların hayalini kurduktan sonra, 4 aile, 15 kişi için çok unutulmaz ve muhteşem bir tatil haline geldiğimizi söylemek bir zevktir.
26,5 m'lik Gulet, Marmaris'i tüm çevremizdeki kaliteyle birlikte tüm beklentilerimizi karşıladı. Tekne, tik ağacı ve maun ağacından güzeldi ve ekip gemiyi temiz ve düzenli tutuyordu.
Sıcak Türk gecelerinde sıcak bir kamarada uyurken biraz endişeliydik… Normalde gece yarısı havalandıran klima yeterli mi?
Birçoğumuz onu çok sıcak buldu, ama tuvaletin altındaki güvertedeki şiltelerde dışarıda uyumaktan zevk aldık. Bu, herhangi bir böcek olmadan ve mükemmel sıcaklıkla çok hoştu.
Gece boyunca bir klimaya sahip olmak istiyorsak, fazladan ödeme yapmamız mümkün olurdu ve kaptan motorun bütün gece çalışmasına izin verebileceğimiz bir yer buldu. Gemideki sessiz gecenin tadını çıkarmayı ve dışarıda mükemmel bir uyku geçirmeyi tercih ettik.
Büyük bir Türk takımadası / sahil şeridinde bir Gulet gemisinde bulunan Mavi Yolculuk Crruise, sadece muhteşem ve biz kesinlikle tavsiye ediyoruz. Pek çok şey bu türden bir tatil seçmelidir.
Mükemmel sıcaklıkta harika berrak su yaşarız. Suda endişelenecek hiçbir balık ya da hayvan yok. Bütün aile yüzme ve denizde oynamayı çok severdi.
İsteseydik, ve yeterince rüzgarımız vardı, ekip yelken açtı ve biz de eğlendik.
Kaptan ve mürettebat ile iyi iletişim kurduk ve tekneyi her gün nereye taşıyacağımıza karar verdik. Kahvaltıdan sonra güzelce yüzdükten sonra öğle yemeğinden sonra tekrar hareket ettik. Suda bronzlaşma, banyo ve oyunların tadını çıkardık.
Kimse deniz tutmadı, tekne istikrarlıydı ve fazla rüzgar yoktu. Kalacak yeni yerler arasındaki yolculuklarımızda mükemmel uzunluklara sahip olduk.
Maliyetlerle ilgili olarak, kabul edilebilir bulduk, ve biz bunu denemek için çok cazip hissetmek gerektiğini düşünüyorum.
Gemide servis edilen yemeklerden de çok mutlu olduk. Çok çeşitli ve baktım ve çok lezzetli tadı vardı. Şef hakkında çok etkilendik. Ailelerdeki çocuklar yüzünden tüm akşam yemekleri için tavuk servis edilmesini istedik ve yaptılar.
Kendi içkilerimizi alma fırsatı bulduk ve bunu yapmayı seçtik.
Bu, maliyetleri düşürmemize yardımcı oldu ve mürettebat bize içecekleri soğuk ve hoş, ekstra maliyetler olmadan ve kocaman bir gülümsemeyle tutarak ve servis ederek aynı hizmeti verdi.
Mürettebat çok ayrık, güleryüzlü, güzel ve çok iyi fikirliydi. İngilizce konuştular ve birbirimizi anlamaya gayret ettik. Onlara ihtiyaç duyduğumuzda ayrıydılar ama her zaman bizim için oradaydı.
Negatif tarafta ağaç yorumları var:
1. Aircondition kokusu güzel değildi. Temizlenmiş olmalıydı, böylece koku orada olmayacaktı. Yol kokuyordu rahatsız oldu.
2. Diğer şey, gemide hafta boyunca temiz havlular olmasını isterdik.
3. Son şey, tuvalet temizleyicileri ile ilgilidir. Bir sabah tekneyi oldukça rüzgarlı bir denizde taşıdık. Tuvalet fırçaları yere düştü ve kapta olan her şey, çıplak ayakla durmamız gereken yere çıktı ... Bunları duvarlara yapıştırmanızı tavsiye ederiz…
Diğer sonra herşeyi harika bulduk.
Harika tatil anıları ile Marmaris'te karaya çıktık ve her şey dahil bir otelde tatilimize devam ettik. Mükemmel uyum.! :)
Hepimiz yakın bir gelecekte böyle bir tatil bekliyoruz!
Çok teşekkür ederim Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Perla Del Mar 1 - Tore Dammyr / 16.09.2013

EXCELLENT HOLIDAY AND EXCELLENT SERVICE. THANK YOU ANDREA TERRONE

MÜKEMMEL TATİL VE MÜKEMMEL HİZMET. ANDREA TERRONE'YI TEŞEKKÜR EDERİZ Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Enderim - Andrea Terrone / 04.09.2013

We absolutely loved our experience on our five day cruise in May 2013. there were only four of us (2 couples) and arranging to have the boat to ourselves was just perfect. And of course it was very spacious and comfortable with our small group. Perrinita would also work well with more folks /children or adults in the smaller cabins. Do check floor level changes in one large cabin if you get up during the night.
Food and service were terrific and as we had some very specific dietary needs, we had communicated with the rental agent and were completely satisfied with their choices. As we were doing a shorter cruise we did not venture to the Greek Islands. We worked with the Captain, who was very helpful, to make sure we stayed in quiet places for dinner and the evenings and to stop at beautiful places each day where we could hike (usually for several hours).
We jumped in the water which was beautiful and were met by a gorgeous lunch. We also arranged to be under sail for an hour or two every afternoon even though we weren't going anywhere - we just love the feeling sailing. Except for sleeping, we spent all our time outdoors, lounging on the comfy decks in shade or sun. All fur of us thought this was the highlight of our trip --deeply relaxing with a balance or rest and peacefulness with the activities of swimming and hiking. Thank you crew - you are wonderful!

Mayıs 2013'te beş günlük yolculuğumuzdaki deneyimlerimizi kesinlikle sevdik. Sadece dört kişiydik (2 çift) ve tekneyi kendimize adaya koymak sadece mükemmeldi. Ve tabii ki küçük grubumuzla çok geniş ve rahattı. Perrinita ayrıca küçük kabinlerde daha fazla insan / çocuk veya yetişkin ile iyi çalışır. Gece boyunca kalkacak olursanız, zemin seviyesindeki değişiklikleri tek bir büyük kabinde kontrol edin.
Gıda ve servis müthiş ve bazı çok özel diyet ihtiyaçları vardı, biz kiralama ajan ile iletişim kurduk ve tamamen kendi seçimleri ile memnun kalmıştık. Daha kısa bir yolculuk yaptığımız için Yunan adalarına girişmedik. Biz çok yararlı oldu Kaptan, akşam yemeği ve akşamları için sessiz yerlerde kaldı ve her gün (genellikle birkaç saat) zammı güzel yerlerde durdurmak için emin olmak için çalıştı.
Güzel olan ve muhteşem bir öğle yemeği ile karşılanan suda atladık. Biz de bir yere gitmiyor olsak da bir saat ya da iki öğleden sonra yelken açmayı ayarladık - sadece yelken hissetmeyi seviyoruz. Uyuma dışında, tüm zamanımızı açık havada, gölgede veya güneşte rahat güvertelerde uzanarak geçirdik. Tüm kürklerimiz bu yolculuğumuzun en önemli konusu olduğunu düşündük - yüzme ve yürüyüş aktiviteleriyle bir denge ya da dinlenme ve huzur içinde dinlenmek. Teşekkürler mürettebat - harikasın! Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Perrinita - Robert Gass / 03.09.2013

Beautiful holiday that I have already recommended it to other friends for the next year. The captain took us to one of the most beautiful coasts of the Mediterranean Sea which had always calm and quiet coves. The size of the boat has allowed everyone to live comfortably despite the presence of so many young people and children. The entire crew was kindly and willingly. Well-maintained boat but it needs a refit that, it was told me, will take place during the next winter. Overall, a nice experience to live with the whole family

Gelecek yıl için diğer arkadaşlarıma tavsiye ettiğim güzel bir tatil. Kaptan, bizi her zaman sakin ve sessiz koyları olan Akdeniz'in en güzel kıyılarından birine götürdü. Teknenin büyüklüğü, çok sayıda genç ve çocuğun varlığına rağmen herkesin rahatça yaşamalarına izin verdi. Tüm ekip, nazik ve isteyerek. Bakımlı tekne ancak bir sonraki kış aylarında gerçekleşeceği söylendi bir tamir ihtiyacı var. Genel olarak, tüm aile ile yaşamak için güzel bir deneyim Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Junior Orcun - Alessandro Marcattilji / 03.09.2013

We were fully satisfied with our holiday on Sebahat Sultan that we will definitely repeat and recommend to our friends. The boat was comfortable, well maintained and very clean, the crew was so professional and helpful as well as the cook was so prepared, every day has cooked different foods and very tasty.

Sebahat Sultan'daki tatilimizden tam olarak memnun kaldık ve kesinlikle tekrar edip arkadaşlarımıza tavsiye edeceğiz. Tekne rahat, bakımlı ve çok temiz, mürettebat çok profesyonel ve yardımsever yanı sıra çok iyi hazırlandı, her gün farklı yemekler pişirdi ve çok lezzetli. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Sebahat Sultan - Daniela Di Luca & Massimo Roccia / 03.09.2013

Dear Sirribir,
I would like to tell you that the cruise was very beautiful, professional crew and excellent food.
The best thing was to stay in port in Bodrum last night. If we had no parking we will not be off the gulet and we could not visit the city.
Regarding sun bed was comfortable but Annalia would have preferred the classic one with no stairs.
We’ll remember for next time.
My friends would like to rent a gullet for next summer but are interested in Croazia. Do you have anything in that area?
Thanks of everything
Best regards
Ivana

Sevgili Sirribir,
Yolculuğun çok güzel, profesyonel ekip ve mükemmel yemek olduğunu söylemek isterim.
En iyi şey dün gece Bodrum'da limanda kalmaktı. Eğer park yeri olmasaydı, guletten çıkmayacağız ve şehri ziyaret edemedik.
Güneş yatak ile ilgili rahat oldu ama Annalia hiçbir merdiven ile klasik olanı tercih ederdi.
Bir dahaki sefere hatırlayacağız.
Arkadaşlarım gelecek yaz için bir gulet kiralamak istiyor ancak Croazia ile ilgileniyorlar. Bu bölgede bir şey var mı?
Her şeyden teşekkürler
Saygılarımla
Ivana Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 4.8 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Esma Sultan 2 - Ivana Mercanti / 02.09.2013

We rented Ege Gunesi for 10 persons and with the suggestion of Captain we sailed into the Gulf of Gokova. The gulet has a capacity for 12 persons but it would be a bit 'tight, but it's great for 10! The crew was very helpful and attentive! Also good cuisine, traditional Turkish dishes and international foods.

Ege Gunesi'ni 10 kişilik kiraladık ve Kaptan'ın önerisiyle birlikte Gökova Körfezi'ne yelken açtık. Gulet 12 kişilik bir kapasiteye sahiptir, ancak biraz 'sıkı' olurdu, ama 10 için harika! Mürettebat çok yardımsever ve özenli! Ayrıca iyi yemekler, geleneksel Türk yemekleri ve uluslararası yemekler. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Ege Gunesi - Eleonora Monti / 18.08.2013

We had a wonderful time on Berrak Su, the crew was very nice especially Hatish who was really lovely and prevented our every need. The boat was very confortable and the big enough for the 9 of us to have privacy whenever we needed.
The only down side might be the fact that we didn't have very good spots to anchor in and the fact the boat moved quite alot when attached (maybe because it was always anchored with only one anchor and only one rope? can't tell as I a don't sail!) But other than that, the Air Conditionning was on usually until 5:00 am which was not just quite enough as it was really hot but sufficient to sleep well part of the night.
I can't tell about any other downsides, we really had a very good time and the boat is very well cared for.
Thanks to the crew and to the Agency for beeing attentive to our needs.

Berrak Su'da harika bir zaman geçirdik, mürettebat gerçekten çok güzeldi ve her ihtiyacımızı gerçekten güzelleştiren Hatish idi. Tekne çok rahat ve ihtiyacımız olan her zaman mahremiyet sağlamak için 9 büyük.
Sadece aşağı tarafı, demir atmak için çok iyi noktalara sahip olmamamız ve teknenin takılı olduğunda çok fazla hareket etmemesi gerçeğidir (belki de sadece bir çapa ve sadece bir halatla demirlemiş olması nedeniyle) Ben bir yelken yok!) Ama bunun dışında, Air Conditionning genellikle gece yarısı kadar uyumaya yetecek kadar sıcak ama yeterli değildi sadece 5:00 am kadar açıktı.
Başka downsides hakkında söyleyemem, gerçekten çok iyi zaman geçirdik ve tekne çok iyi bakıldı.
İhtiyaçlarımıza özen göstererek, mürettebata ve Ajansa teşekkürler. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 4.8 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Berrak Su - Oliver Sernet / 29.07.2013

Wonderful and relaxing stay. Wonderfully organized by the Agency. Food was very good, designed for light summer cuisine. Lots of vegetables and fruit, everything was always delicious and fresh. Typical Turkish kebab dishes but for example lamb, veal or beef dishes one looks in vain in the luxury menu. Two lamb chops per week and (delicious) grilled fish were indeed very tasty, but were in the light of what Turkish cuisine actually can offer a little lean. For this price per person per day we would have expected a little more.

Harika ve dinlendirici bir konaklama. Ajans tarafından harika bir şekilde organize edildi. Gıda, hafif yaz mutfağı için tasarlanmış çok iyiydi. Çok sebze ve meyve, her şey her zaman lezzetli ve taze idi. Tipik Türk kebabı yemekleri, ancak kuzu eti, dana eti veya sığır eti yemekleri, lüks menüde boşuna görünüyor. Haftada iki kuzu pirzolası ve (lezzetli) ızgara balıklar gerçekten çok lezzetliydi, ancak Türk mutfağının aslında biraz yağsız bir şekilde sunabileceği ışığındaydı. Kişi başı günlük bu fiyat için biraz daha fazlasını beklerdik. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 4.8 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Neptun - Helmut Gerber / 28.07.2013

My printer is broken so I can't do the survey. But I can happily inform you that tat the highlight of the cruise was the very friendly and helpful staff and the beautiful freshly prepared food. Superb! Everybody who joined us has commented and we would certainly consider coming back!!
On that note...please price a private charter starting around 6th May 2013 for aound 6 or 7 days. We will require 12 berths and a vessel standard at least that of Serhatbey. Can you also let me have the details of the first mate from our cruise as I have said I will look him up on face book from time to time

Yazıcım bozuk, bu yüzden anketi yapamam. Ama memnuniyetle tatile vurgun, çok canayakın ve yardımsever personel ve taze hazırlanmış güzel yemek olduğunu size bildirebilirim. Süper! Bize katılan herkes yorum yaptı ve kesinlikle geri gelmeyi düşünecekti!
Bu notta ... 6 veya 7 gün için 6 Mayıs 2013'ten başlayarak özel bir tarifeyi lütfen fiyatlandırın. Serhatbey'in en az 12 limanı ve bir gemi standardına ihtiyacımız olacak. Ayrıca, zaman zaman yüz kitabına bakacağım dediğim gibi, yolculuğumuzdan ilk eşin detaylarını da alabilir miyim? Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 4.8 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Serhatbey - Darren / 20.05.2012

The trip was outstanding and we all spent very good time. As on the ship in the country we have received a very good service. We would like to thank everyone who made an effort and helped with our holiday. Perfect trouble-free holiday.

Yolculuk olağanüstü ve hepimiz çok iyi zaman geçirdim. Ülkedeki gemide olduğu gibi çok iyi bir hizmet aldık. Tatilde çaba gösteren ve yardım eden herkese teşekkür ederiz. Mükemmel sorunsuz tatil. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 4.4 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Peri - S.Thawley / 03.09.2010

We will be grateful to you for this great vacation for a lifetime! We are still talking with friends about the great time that we have experienced thanks to you.
Your hospitality and the cuisine you combined with the Turkish and European super were amazing. Nowhere have we tasted the same taste of the fish on the grill. We would also like to thank you for the perfect service on the ship. Just fabulous! A walk behind the islands in the long beaches was priceless. I recommend as I said all a yacht trip plan. We thank you again and hope to see you again soon.

Bir ömür boyu bu harika tatil için size minnettar olacağız! Sizlerle hala deneyimlediğimiz harika zaman hakkında arkadaşlarımızla konuşuyoruz.
Misafirperverliğiniz ve Türk ve Avrupalı ​​süper ile bir araya getirdiğiniz yemekler harikaydı. Hiçbir yerde ızgaradaki balıkların tadına bakmadık. Ayrıca gemideki kusursuz hizmet için size teşekkür etmek isteriz. Sadece muhteşem! Uzun plajlardaki adaların arkasında yürüyüş yapmak paha biçilemezdi. Tüm yat gezisi planlarını söylediğim gibi tavsiye ederim. Tekrar teşekkür ederiz ve yakında tekrar görüşmek dileğiyle. Google tarafından çevrildi Orjinal yazıyı göster

Toplam Puan : 5 / 5

Temizlik :
Konfor :
Personel :
Acente :
Yiyecek & İçecekler :
Kaptan Yilmaz 3 - M.Bennek / 28.08.2010

  • İletişim
  • Talep Formu
  • E-posta gönderin
  • Bizi arayın
  • Biz sizi arayalım
  • Canlı Destek
  • Türkiye de yat kiralama ve mavi tur konusunda 10 yılı aşkın tecrübemiz ve uluslararası referanslarımızla sektörün en çok tercih edilen firmalarından biri oluşumuzla gurur duyuyoruz. Uzman personelimiz hayalinizdeki mavi turu gerçekleştirmek için size her konuda yardıma hazır.
  • SIRRIBIR OKUMUS
    Genel Müdür

  • Sizin için en iyi gulet yatı bulmanız için lütfen bize isteklerinizi bildiriniz
  • Talep Formu